Zechsal Magnesium. Niet alleen voor topsporters.

Op natuurlijke wijze spier- en gewrichtspijn aanpakken? Dat kan met Zechsal, puur en vol met natuurlijk magnesium. Door de opname via de huid komt het direct waar het moet zijn.

Waarom magnesium
Magnesium is essentieel voor soepele spieren. Waar calcium ervoor zorgt dat we onze spieren kunnen aanspannen, zorgt magnesium voor de ontspanning. Pijnlijke spieren, maar ook kramp worden vaak veroorzaakt door een magnesium tekort. Je kunt de pijn bestrijden met geneesmiddelen in de vorm van pillen of een gel die je aanbrengt op de huid, maar beter is om de oorzaak op natuurlijke wijze aan te pakken.

Dat geldt ook voor onze beenderen. Ook voor de opbouw of behoud van sterke botten is magnesium essentieel. Je kunt het vergelijken met een muur, daar waar calcium de stenen vormt, is magnesium het cement. Vaak krijgen we wel voldoende calcium binnen, maar kunnen veel mensen wel wat extra magnesium gebruiken.

Puur natuur
Het magnesium van Zechsal wordt gewonnen uit de 250 miljoen jaar oude Zechstein bron. Deze wereldunieke bron ligt in Nederland. Hier in Veendam, vlakbij de bron, verpakt Zechsal haar producten. Deze zijn puur, niet vervuild en tjokvol met het oeroude magnesiumchloride. Goed voor het ritme van je hart, je concentratie, je hormonale balans én voor je spieren en botten.

Niet alleen voor topsporters
Veel topsporters, zoals bijvoorbeeld de hordeloopster Nadine Visser of de wielrenster en marathonschaatsster Janneke Ensing, gebruiken Zechsal. Zij hebben er baat bij, tijdens ontspanning en herstel. Maar ook steeds meer gewone stervelingen met spier- en gewrichtsklachten ervaren de aangename werking van de Zechsal producten. Geen tijdelijke symptoombestrijding met soms vervelende bijwerkingen, maar een natuurlijk hulpmiddel om je lichaam weer in balans te brengen en te houden.

Meer weten?
Je kunt de Zechsal producten kopen bij de betere drogist of natuurwinkel en bij de Vitaminstore. Je kunt ze ook rechtstreeks bestellen via www.zechsal.eu. Daar vind je uitgebreide informatie over de werking van magnesium. Bellen kan natuurlijk ook: 0598-626810. De klantenservice staat je graag te woord.